2011. augusztus 25., csütörtök

Újabb helyzetjelentés

Tehát, csokorba szedném a híreimet. Nemcsak az új szemüvegem van meg, de a próbakontaktlencsék is, yay! (Igaz, tetemes összegek fognak eltűnni a bankszámlámról...)



A gólyatábor is lement, mármint a középiskolás, az egyetemit kihagytam. Lehet, meg fogom bánni, de egyelőre talán azért nem. Vasárnap meg úgyis költözök Veszprémbe (bár a dátumot sürgősen újra meg fogom nézni, biztos ami tuti.)


Ezenfelül Lux már a kilencésfeledik oldalnál tart, tizediknél körülbelül pezsgőt fogok bontani, dee így visszanézve illetve összevetve a munkát, szerintem igenis csini és igényes lesz. Egyre jobban tetszik. Aztán valszeg majd lesz egy honlapja, amiben majd Nemes segítségét kérem, és Erit is győzködöm, hogy rittyentsen már össze ő is valamit, hogy közös oldal legyen :D



A visual novel is haladgat, a programtörzzsel jól haladok, már csiszolgatok is közben rajta, hogy ne tűnjön olyan nyersnek, csak ugye a grafikák... Pedig próbamű lesz, no, szóval nem akarok túlzásba esni, de akármit meg nem adok ki a kezemből. Szóval azzal is nagyon sok időt fogok elcseszni, csak nem tudom, ezt hogy fogom egyeztetni az egyetemmel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése