2010. december 24., péntek

Dec24

Mostanában kicsit hanyagoltam a blogot, őszintén szólva [ez a kifejezés klisé] egész kevés időm volt, mivel vagy ajándékokat rajzoltam végeláthatatlanul, vagy éltem a szociális életem, a maradék időben pedig egy újabb addiktív facebookjátékon nyomultam, csak mert Jézus és Luter is. Naruto copy meg nagyon ratyi, hogy idézzem Csongit is, dee azért már eljutottam chunin szintig és petem is van, köszöntem.


Ezenfelül éljen a szünet, az alvás, a karácsony előtti utolsó pillanatos bolondokháza, ámen.

2010. december 17., péntek

Napi cukiság


Nemnemnem, továbbra sem akarom hasonló kaliberű képekkel tapétázni a blogot, de ez cukiság lett. : D

2010. december 16., csütörtök

Nightmare Before Christmas

Na most nem Tim Burton csodálatos művéről van szó, hanem a karácsony előtti állapotokról. Azt nem is tudom, azt hiszem, ide nem fejtettem ki, hogy hogy is kezdődött. Mert ugye én roppant aranyosan és kedvesen nekiálltam édes piciszívemnek egy sál megkötésébe, mert tudtam, hogy neki nincs, meg az mégis hasznos is, csini is ésatöbbi. Szóval ennek nekiálltam még november közepe-vége fele. Erre még múlthét pénteken, amikor mentünk volna Árkádba cipőt, hangsúlyozom, CIPŐT venni, nos azt sajnálatosan le kellett mondanom, mert pont kaptam arra a napra munkát, amit pénz szűkében természetesen elvállaltam. Ennek következtében nem is lenne férfi a férfi, ha egyedül egy nagy bevásárlóközpontban minden különösebb indíttatás nélkül cipő helyett nem sálat venne. Igen, a cikornyás körmondatnak tényleg az volt az értelme, hogy vett egy sálat, és a legédesebb, hogy bejött elém munka után, odaállt, hogy lelkiismeret-furdalása van, mivelhogy valószínűleg lelőtte a poént és megvette a karácsonyi ajándékát. Mármint amit én szántam neki. Az ominózus tárgyat meglátva persze szavam elakadt, mert még istenigazából haragudni sem haragudhatok rá, hiszen meglepi lett volna, de az elejtett mondatokból pont mire megvette - összeállt benne a kép.



De mindegy is, ezt megbeszéltük, meglepetés már nem lesz, de azért karácsony. Erre ma lelőttük az ő részéről is a meglepetést, merthogy ő meg biztosra akart menni, ezért egyedül fülbevalót venni sem mert elmenni, és amikor meglátta, hogy csorgatom a nyálam egy könyvre, szó nélkül kikapta a kezemből és megvette. Ámen.
Végeredményben itthon megtudtam, hogy miután vettem magamnak két doboz hajfestéket - mert mégiscsak akciós volt - jóanyám is vett karácsonyra. Éljen! 
Szó se róla, nincs okom panaszra... Csak amit kisgyerekkorom óta hiányolok a karácsonyból [nagymamán kívül, persze] hogy sosincs meglepetés. És tényleg hiányzik.
[De legalább Eri kinézett egy fülit, amit elvileg meglehetősen szeretne a húgával megvetetni, utols darab sattara, na azt kapja meg tőlem holnap, dökös ajándékozáson : )]

És mivel durván tömény a szöveg, dobok be inkább képeket is.

2010. december 15., szerda

Divathullám

Elindítottam, vagy én nem is tudom. A kezdő kép itt bal oldalt is látható icipiciben, de azért beraknám emlékeztetőül illetve témajelölőként, ezt:
És igen, a ggombszemű rongybaba Coraline-es beütéssel, [amiről megjegyezném, hogy _még mindig nem láttam, de beszereztem] divatot teremtett. Elsőként Jézus kért ilyet, még október táján, igen, mostanra lett kész. Aztán azt amint publikáltam egy bizonyos portálon, amelynek most nem említem a nevét, de azért lájkolom, nos ott beindult a lavina és egyre többen szeretnének. Persze, hogyne, majd karácsony után kapják meg, van még elég dolgom. De azért kicsit büszke is vagyok magamra. Talán.

Igen, ő Jézus. Csak élőben nagyobb a homloka. : D

2010. december 14., kedd

Robbanócukor

Rövid leszek, mivel rohamosan betegszek le, de az előző poszt fölé mindenképp ki akarom rakni, a Noah Robbanócukros verzióját is, mert olyan szép kontrasztos~

2010. december 12., vasárnap

Vasárnapi vegyes 2

Volt egy kis mélypontom, amiről inkább most nem is írnék, mert egy kiadós alvás és némi rajzolás uán túltettem magam rajta. Szóval lényeg a lényeg, a legrégebbi befejezetlen kérésem, vagyis Niki Noah-s rajza végrevalahára elkészült, kerestem hozzá új brushokat is pshez, és bár kicsit elkapkodtam a végét, egészen elégedett vagyok - még egy darabig.


Ezután pedig létrehoztam egy megrendelések mappát, rendszereztem, és ma folytatom is őket, név szerint Patríciának az edward 'Farmville' Cullent, Csongi ajándékát, Ricsinek csak évvégére kell a csúnya pedofila  giccses vázákkal [erről majd akkor.... :'D] és végül de nem utolsó sorban Jézusnak is ígértem, szóval na. Alakul, köszöntem.

2010. december 9., csütörtök

All in 1

Már sok minden érlelődött, hogy kiírjam magamból, de az utolsó löket is megvan. Még vissza-visszakattintgatok, hogy biztos-e, de megvan a nyelvvizsgám, ihajcsuhaj : D 89%!


Ezenfelül jelenteni akartam, hogy gyúrni fogok, mert elég neccesen megy az emelés a táncunkban, nehéz kitartani na, nem vagyok egy harminckilós kóró. De majd tuti menni fog. 
Amúgy a tánc alakul, négy perc már megvan, és még a hajam is rasztásodni kezdett, vagyis Doki elkezdett egy tincset, majd szerintem hétfőn fejezi be. menő lesz, gyöngyöt is akarok bele! : D

Már csak a rajzokkal kéne haladni, bár tegnap rajzolgattam Nikinek a Noah-hoz, lassacskán csak készen lesz, már alig várom, hogy az egészet digitalizálhassam és tuningoljam kicsit pssel. Ójaj.~

2010. december 8., szerda

Lovers in Japan

Kicsit sellős, kicsit Ariel, de tényleg nem nagyon, aztán van borospohár és csikóhal, koi, lótuszvirág, japánzászló. A cím továbbra is winamp random, tehát a Coldplay Lovers in Japan című szerzeménye. Kicsit photoshoppal is - ha már megszereztem a gépemre - retouchcsoltam kicsit, főként ugyebár a színeket, mert színezni csíkmentesen megfelelő árnyalatban mégsem olyan könnyű. Na meg fények is, persze. Végeredményben ha hátast még nem si dobok - bár dAn 21 favot élt meg eddig - azért örülök neki, példának okáért a koinak, mert azt még sosem rajzoltam, és első próbára - stock ide vagy oda - szerintem egész jól sikerült. Igyekszek némi tetoválás designt is vinni a dologba több kevesebb sikerrel, meg persze a hajábrázolásra is próbálok több hangsúlyt fektetni, és hát, a remény hal meg utoljára.

Köszöntem.

2010. december 6., hétfő

Semmi semmi semmi

És tényleg, unok mindent [szinte], alig dob fel valami, egyre odázom a rajzmegrendeléseket nem tanulok és úgysem lesz belőlem semmi, ahogy mindenki megmondta. Köszöntem, csók a családnak.

UP: de legalább a hoodieskecském nőtt. hellyeah.