2011. május 26., csütörtök

P2

Lassan nekikezdek a folytatásnak, és hát - a szereplők eddig, chibibe nyomva :)

Before/After

Shinji egy ősi karakterem, ahogy az első kép is mutatja, és tegnap visszafoghatatlan késztetést éreztem arra, hogy nekifogjak egy újrarajzolásának :)

2011. május 15., vasárnap

MondoCon

Voltunk is meg nem is, legalábbis vasárnap felnéztünk. Vásároltunk, rajzversenyeztünk, kép természetesen még nincs, és várjuk az eredményeket - ha már nem maradtunk eredményhirdetésre. Ez pedig itt egy gyors helyzetjelentés volt. [Mindemellett épp rendbe kaparom a gépem, víruskeresőt már futtattam, letöröltem a felesleges szarokat és még töredezettségmentesítek is, jaj, de kis szorgos lettem. :D]

2011. május 12., csütörtök

Kávészünet


Mert most ezekért a színekért vagyok oda ;)

2011. május 9., hétfő

Flowers

Új karakter készülődik a Purgatory fedélzetére~ 

2011. május 8., vasárnap

J. F. Cooper

Tegnap felbátorodva gyerekkori emlékeimen megnéztem Az utolsó mohikánt. A filmet. Bár emlékeim kissé emgkoptak már róla, de el kell ismernem, a film nagyon szar. Mármint a könyvhöz képest. De azért összeszedvén magam a sokkból, meg hogy bizonyítsam magamnak is az igazam, újra kezdtem olvasni Cooper generációk óta (bízom benne, hogy még mindig) népszerű Bőrharisnya-sorozatát. Bár ezt a nevet éppen utálom. Tehát jelenleg még csak az első részt, a vadölőt olvasom, de azért már kicsit újra megihletett az indián világ, amit még összekötöttem egy gyorstalpaló coloring-tutoriallal, aztán fogtam a táblácskám és rajzoltam. Nesztek. :D

Doctor Cat

Még valami, amit eddig elfelejtettem ide kirakni. Doctor Cat egy webcomic, ami péntekenként jelenik meg új oldallal. Übercukiság, egyszerűen zseniális. Ami meglepő lehet, hogy a linket deviantarton Torture-device-nál találtam, akinek már nevéből is látszik, nem éppen ez a stílusa, de őt is levette a talpáról ez az édes, rózsaszín kis mócsing.

Naruto Shippuuden Movie 4 - The lost tower

Fogalmam sincs, mikor is jött ki ez a film, mivel nem nagyon tartok lépést az animével, de megérkezett hozzá az angol felirat és szembe is jött, szóval meg is néztem. Nem vagyok filmkritikus, és nagyon a sztorit sem akarom itt levezetni, egyszer nézős mint általában. De mégis van benne egy apróság, ami megfogott. Úgy cakpakk az egész történetben. Naruto a létező legidegesítőbb, legharsányabb, legostobább, legmakacsabb karakter, akit valaha is láttam. Az anime elején miatta raktam majdnem félre az egészet, mondván, hogy én ezt ki nem bírom, inkább ütném. És bár a sztori továbbra sem a kedvencem, az apokalipszishangulat meg nindzsaháború és egyéb anyámkínja, de egy valamit viszont rendkívül jól megfogott és ábrázol végig: a kötelékeket. Barátság (nem, itt nem okvetlen a Naruto-Sasuke szálra gondolok, attól továbbra is ráz a hideg), miszerint is senkit nem hagyunk a bajban, megvédjük bármi áron is. Ezt teljesen átérzem a mindennapi kapcsolataim egy részén is. A másik, ami ebben a filmben jött elő, az az apa-fia szál, amivel bár még a szereplők sem voltak teljesen tisztában, azért nagyon aranyos volt. Ezt én kicsit hiányolom az életemből. Nem mintha azt szeretném, hogy apám fáról-fára ugráljon vicces neccrucikban és shurikennel essen neki minden idegennek, de azért na. Tudom, tehetnék érte, hogy másként legyen, de azt is tudom, hogy nem fogok. Talán így a kényelmesebb. Talán nem is lényeges. 
Ezt viszont azért megrajzoltam, mert csak:

2011. május 6., péntek

Péntek

A mai emelt némettel véget is értek az írásbelik. Utóbbi nem annyira sikerült, kissé agyrém volt a második hallás utáni értés, de pont leszarom.
Ellenben arra jutottam, hogy több időt kell szánni a rajzolásra. Na nem egy nap, mert az már így is bőven sok (és most nem csak kedves felmenőim szerint, hanem szerintem is), de egy-egy képre. Mert megérdemlik, hogy ne egy nap sietsége alatt "készüljenek el". Tehát adok inkább még időt és nem szégyellem azért megnyomni a Save-et, hogy később még folytathassam. Ennek örömére itt is van egy még kopár WIP:

2011. május 3., kedd

Re

Hoppá, mióta újra lett telepítve a gép és nem volt ez a blog a könyvjelzők között, kissé mintha eltűntem volna. (irónia)
Attól a naptól kezdve persze nem akarok pótolni mindent, mert amúgy is érettségi van, meg elballagtam, meg kaptam oklevelet pénzzel, amiből vettem is magamnak rajztáblát a géphez. Tehát most azért mégis egy kis történeti összefoglaló az eltelt időszakról, képekben:
Sárkányok:

Az élet:

Stern collection:



Purgatory illusztrációk (első rész befejezve az AFS-en)



És a kezdő digitális rajzok ~