2011. november 24., csütörtök

omfg

Gyors jelentés (mindig csak az van :'D): Blue Exorcist anime változat a végére ért, zseniális, aranyos kedves és minden, imádtam. Aztán találtam még egy OVA-t is hozzá, ami hiperszupercuki volt Blackyvel a főszerepben, mindenkinek látnia kell.

Na de! Véletlenül (khm) belenéztem a Fate Zeróba is, mivel kiírás szerint a Fate/Stay Night második szériájáról lenne szó, éppen csak ahhoz képest a múltban játszódik. Egyszerűen MUST.WATCH.IT.
Sajnos még csak a kilencedik rész fog kijönni, de gyönyörű megrajzolás, a karakterek zseniálisan sokoldalúak és alig várom a végkifejletet, amit ezúttal megsaccolni sem merek (pedig lehet a FSN-ban benne volt, csak azt meg vagy ezer éve láttam. :'D) Lényeg ami a lényeg: függőséget okoz.

2011. november 22., kedd

No light, no light


Lassan, de biztosan

Csak mint ónos esőben a macskakövön felfelé... De eddig úgy néz ki, hogy elkészült a tizedik oldala is a wannabe képregényemnek :D Ez merőben csodálatos, mivel augusztus óta múlt héten nyúltam hozzá először. Az elhatározás megvan, csak lassan a vizsgaidőszak is beköszön, szóval na. Itt sem pazarlom tovább a szót, holnap két vérmesen izgalmas ZH-nak nézek elébe ;)

2011. november 20., vasárnap

Vasárnap esti

Mivel van még majd egy órám indulásig, itt baszom el az időm. :D De azért megemlítés szintjén: csináltam egy deviantart profilt anyunak (amit kétségkívül én kezelek, de na), mert elég csini dolgokat tud művelni. Mondjuk alig vagyok most itthon, úgyhogy jó időbe telik összekeresni az eddigi alkotásokat és fotózgatni stb, de egy picurt azért már sikerült. Btw link.

Amúgy van még itt egy filozófia előadáson készült tollrajzocska is, meg szkenneltem még pár cuccot, csak azokat még színezni kéne.

2011. november 13., vasárnap

Longcat is long

És végül, de nem utolsó sorban, ami miatt több mint egy hónap kihagyás után felpillantottam a blogomra, hogy idefirkantsak valami életjelet: a hosszúmacskasálam. Sikerült meggyőzni anyut, hogy ő márpedig akar ilyet kötni, és meg is csinálta!

Florence + the machine



És íme a szám, amit az előző posztban említettem. Gotta love it!

Lion hearted

Nos, a cím a Florence and the machine rabbit heart elnevezésű számából van, és a képnek még annyi apropója van, hogy a hátteret alkotó vénséges foltos papír is házi készítésű, gyűrögetett-paprikázott-kávézott-citromlevezett Princedymion tutorialja alapján.